Projectes integrals

Dissenyem la teva oficina a mida

OFICINES
I DESPATXOS

Conegui els nostres models i dissenys de fabricació pròpia. Sempre amb la millor relació qualitat-preu, amb el transport i muntatge inclòs. La gran varietat d’estils li garanteix trobar la seva oficina a Infomueble.

OFICINES
I DESPATXOS

Conegui els nostres models i dissenys de fabricació pròpia.

OFERTES
DESPATX COMPLET

Aprofiti els nostres preus de fàbrica, sense intermediaris i sempre amb la millor qualitat. Dins la nostra extensa gama trobarà una sel·lecció de despatxos complets a un preu molt avantatjós, per satisfer les necessitats d’una oficina actual reduït al màxim els plaços d’entrega.

OFERTES
DESPATX COMPLET

Aprofiti els nostres preus de fàbrica.

TAULELLS
I RECEPCIONS

La primera impressió és la que compta. Taulells personalitzats, adaptats a la seva activitat i espai. Conegueu el nostre catàleg de taulells, o bé sol·liciteu més informació per a un disseny exclusiu.

TAULELLS
I RECEPCIONS

La primera impressió és la que compta.

CADIRES

Oferim una extensa varietat de cadires per la seva oficina, tant de treball com per reunions i clients. Seleccionades i garantides pel nostre equip d’experts, per poder oferir-los la millor opció del mercat en cada cas. Una àmplia sel·lecció de models es troba a la seva disposició a la nostra exposició. Sol·liciteu el vostre model preferit entre una gran varietat de teixits i complements.

CADIRES

Seleccionades i garantides pel nostre equip d’experts.

Som fabricants de mobles d’oficina

INFOMUEBLE, SERVEI DE CONFIANÇA DES DE 1987

InfoMUEBLE compta amb grans professionals del sector i la millor infraestructura per poder atendre de forma ràpida i eficient tots els encàrrecs. Ens ubiquem a Mallorca per millorar el servei de mobles a les Balears. reduint els plaços d’entrega, muntatge i sobretot el preu final del producte.

A la nostra Exposició del Polígon de Son Castelló, podeu visitar les nostres col·leccions de sèries completes d’ escriptoris d’oficina i una gran varietat de cadires per oficina. Podreu trobar ofertes de mobiliari d’oficina amb entrega inmediata, i complements d’oficina en stock.

ELS NOSTRES PRODUCTES

OFICINES I DESPATXOS

LLIBRERIES

TAULELLS

CADIRES

SERVICI INTEGRAL

 • Assessorament
 • Pressupost sense compromís
 • Transport a tota l’illa
 • Muntatge inclòs al seu negoci, domicili, oficina
 • Entregues a partir de 48 hores
 • I sempre amb 3 anys de garantia
Servei
Express
Mallorca

3

Tres anys
de garantia

Contra qualsevol defecte de fabricació o muntatge


  Política de Privacitat ->

  VISITEU LA NOSTRA EXPOSICIÓ
  DE MOBLES D’OFICINA

  Telèfon

  TRANSPORT I MUNTATGE GRATUÏT