Projectes integrals

Dissenyem la teva oficina a mida

OFICINAS
Y DESPACHOS

Conozca nuestros modelos y diseños de fabricación propia. Siempre con la mejor relación calidad-precio, con el transporte y montaje incluido. La gran variedad de estilos le garantiza encontrar su oficina en Infomueble.

OFICINAS
Y DESPACHOS

Conozca nuestros modelos y diseños de fabricación propia.

OFERTES
DESPATX COMPLET

Aprofiti els nostres preus de fàbrica, sense intermediaris i sempre amb la millor qualitat. Dins la nostra extensa gama trobarà una sel·lecció de despatxos complets a un preu molt avantatjós, per satisfer les necessitats d’una oficina actual reduït al màxim els plaços d’entrega.

OFERTES
DESPATX COMPLET

Aprofiti els nostres preus de fàbrica.

TAULELLS
I RECEPCIONS

La primera impressió és la que compta. Taulells personalitzats, adaptats a la seva activitat i espai. Conegueu el nostre catàleg de taulells, o bé sol·liciteu més informació per a un disseny exclusiu.

TAULELLS
I RECEPCIONS

La primera impressió és la que compta.

CADIRES

Oferim una extensa varietat de cadires per la seva oficina, tant de treball com per reunions i clients. Seleccionades i garantides pel nostre equip d’experts, per poder oferir-los la millor opció del mercat en cada cas. Una àmplia sel·lecció de models es troba a la seva disposició a la nostra exposició. Sol·liciteu el vostre model preferit entre una gran varietat de teixits i complements.

CADIRES

Seleccionades i garantides pel nostre equip d’experts.

Somos fabricantes de muebles de oficina

INFOMUEBLE, SERVICIO DE CONFIANZA DESDE 1987

InfoMUEBLE cuenta con grandes profesionales del sector y la mejor infraestructura para poder atender de forma rápida y eficiente todos los encargos. Nos ubicamos en Mallorca para mejorar el servicio de muebles en las Baleares. reduciendo plazos de entrega, montaje y sobre todo el precio final del producto.

En nuestra Exposición del Polígono de Son Castelló, puede visitar nuestras colecciones de series completas de escritorios de oficina y una gran variedad de sillas para oficina. Podrás encontrar ofertas de mobiliario de oficina con entrega inmediata, y complementos de oficina en stock.

ELS NOSTRES PRODUCTES

OFICINES I DESPATXOS

LLIBRERIES

TAULELLS

CADIRES

SERVICI INTEGRAL

  • Assessorament
  • Pressupost sense compromís
  • Transport a tota l’illa
  • Muntatge inclòs al seu negoci, domicili, oficina
  • Entregues a partir de 48 hores
  • I sempre amb 3 anys de garantia
Servei
Express
Mallorca

3

Tres anys
de garantia

Contra qualsevol defecte de fabricació o muntatge

 


Ir a Política de Privacidad ->

 

VISITE NUESTRA EXPOSICIÓN
DE MUEBLES DE OFICINA

Telèfon

971 29 39 47